Familiedag ved Grimevann 13. Juni 2004.
 

Det var i år igjen dundrende suksess da Skitt Fiske Lillesand sammen med Birkenes og Lillesand Jeger og fiskeforening arrangerte den årlige og populære familiedagen søndag den 13/06.
Store og små koste seg i ett alle tiders flott og varmt vær.
Det var grilling på store griller og det var enormt mye folk der oppe på Bjørketangen i Vestre Grimevann,
Her ser vi ett godt eksempel på et skikkelig arrangement som fungerer i alle ledd, det er knall gøy og se på at store og små koser seg.
Skitt Fiske Lillesand og L. B. J .F F hadde sammen med Grimenes Fiskelag kjøpt inn masse flotte premier og pokaler til alle de 3 vinnerne i sine respektive klasser. I tillegg fikk alle i klassen under 12 år en liten oppmerksomhet i form av en liten premie og noe godteri.
Det ble fisket i to klasser, over 12 år og under 12 år.
I klassen under 12 år var det 27 håpefulle deltakere som var kjempe-ivrige.
Her var det Simen Palm på 8 år som stakk av med de fineste premiene og den gjeveste pokalen etter og ha dratt på land en fin ørret på 180 gram.
Nr 2 i klassen under 12 år ble det jammen meg Sivert Palm som dro av gårde med masse premier og en fin pokal for en pen ørret på 160 gram.
Nr 3 i samme klasse ble likegodt Malene Palm som tok en fin ørret på 150 gram og ble behørig belønnet med fine premier og en fin pokal hun også.

Du kan sies at det ble en Palm helg av de helt store med 3 blad Palm på Seierspallen, det er ikke dagligdags nei! I den voksne klassen altså de over 12 år og oppover var de like håpefulle og spente. Det var utrolig gøy å se så mange hyggelige mennesker samlet på en gang.
I klassen over 12 år var det hele 29 deltakere, så det må sies og være knall suksess!!

I klassen over 12 år ble det Jens Ånen Grimnes som stakk av med de aller beste premiene og den gjeveste pokalen etter å ha tatt på land den største ørreten i denne klassen.
Han tok opp et pent eksemplar av ørret på 220 gram og det var en fet og fin ørret.
Nummer 2 i samme klasse (over 12 år) ble Monika Thomassen som tok en pen ørret på 200 gram også hun smilte bredt når hun fikk overrakt alle de fine premiene og den fine pokalen.
Hun som stakk av med den siste pokalen i denne klassen etter å ha tatt på land en pen ørret på 180 gram var Melissa Mosby og hun var også kjempe fornøyd med de fine premiene og den fine pokalen.

I klassen mest fisk var det også Monika Thomassen som tok første og eneste oppsatte premien og  pokalen i denne klassen,
Hun var storfornøyd etter å ha vunnet også denne klassen.
Hun vant med totalt 5 fine ørreter og det var det ingen andre som kunne straffe. Dermed vant hun klassen for mest fisk suverent alene i toppen og fikk selvfølgelig masse fine premier og en likeså fin pokal.

Etterpå var det interjuver av de forskjellige vinnerne av Lillesand Posten og det var de små veldig glad for, å komme med bilde og navn i lokal avisen, det var ikke vanskelig og se.

Alt i alt en knall dag på Bjørketangen for store og små uten tvil.
Neste år håper vi på like fint vær og like mange deltaker (eller flere) så dette er blitt en årlig begivenhet for mange, det er helt sikkert.

Vennlig hilsen leder for Skitt Fiske Lillesand:  Alf Yngvar Bjørkestøl